O nama

Kada smo prije više od 20 godina pokrenuli novinsko-izdavačko poduzeće “Opravdano”, nismo niti sanjali da ćemo danas biti jedan od većih nakladnika enigmatike u RH.

Kroz oko deset izdanja mjesečno, poput “Zagonetka”, “202 Skandi”, “Vesela Skandi”, “Hrvatska Skandi”…  uveseljavamo preko 70.000 obitelji u čak pet zemalja. Tako, osim u Hrvatskoj, našim križaljkama testiramo vaše znanje i u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Austriji i Njemačkoj.

Godinama smo bili redoviti gosti u “Vjesniku” i “Jutarnjem Listu”, a danas naše križaljke, svakodnevno, objavljuje “Večernji List”. Strast rješavanja križaljki prenosi se s generacije na generaciju, a mi se trudimo prepoznati trendove te ukorak s vremenom usrećiti i educirati naše lojalne čitatelje! Specijalizirali smo se u izradi promidžbeno-enigmatskih “Skandi” izdanja koje pomažu popularizaciji državnih projekata te brendiranju i promidžbi komercijalnih tvrtki. “Kupujmo hrvatsko Skandi” radili smo u suradnji s Hrvatskom Gospodarskom Komorom, a “EU Skandi” u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija RH kako bi promovirali prednosti ulaska RH u EU. “Ožujsko Skandi” smo radili u suradnji s Zagrebačkom pivovarom, a izradili smo i “HEP Skandi”, “Auto-Zubak Skandi”, “koalicija Skandi”, te Skandi križaljku posvećenu Australiji, u suradnji sa veleposlanstvom Australije u RH.

I premda je igra, ispunjavanje križaljki nije gubitak vremena. Štoviše, malo toga ispunjava kao ispunjena križaljka! I baš zato smo jako ponosni na to što radimo.

 

Nova izdanja

Oglašavajte se u našim tiskanim izdanjima!

Specijalizirali smo se u izradi promidžbeno-enigmatskih “Skandi” izdanja. U njima, kroz različite zagonetačke forme, a prije svega kroz skandi-križaljke, predstavljamo razne tvrtke.

Pročitajte više